Hyundai i30 1.4 benzinmotor

A Hyundai i30 1.4 benzinmotorral felszerelt modellje kiváló választás lehet azoknak, akik egy megbízható és gazdaságos autót keresnek. Ez a jármű a Hyundai által kínált legfrissebb technológiát és kényelmi funkciókat kínálja, miközben hatékony és dinamikus vezetési élményt nyújt.

Motorjellemzők

A Hyundai i30 1.4 benzinmotorja kifejezetten tervezett és optimalizált a hatékonyság és a teljesítmény szempontjából. Ez a négyhengeres motor rendkívül megbízható, és kiváló gyorsulást és nyomatékot nyújt.

A motor jellemzői között szerepel a szívórendszer és az égéstér optimalizált kialakítása, valamint a modern üzemanyag-injekciós rendszer, amely lehetővé teszi a hatékony üzemanyag-fogyasztást és a környezetbarát kibocsátást.

Fogyasztás

A Hyundai i30 1.4 benzinmotorral rendelkező jármű rendkívül gazdaságos üzemanyag-fogyasztással büszkélkedhet. Az alacsony üzemanyag-fogyasztásnak köszönhetően ez a modell ideális választás lehet mindennapi használatra és hosszabb utazásokra egyaránt.

A kombinált üzemanyag-fogyasztás az i30 1.4 benzinmotorral körülbelül 6-7 liter körül alakulhat száz kilométerenként, attól függően, hogy milyen vezetési stílust alkalmazunk és milyen útviszonyok között közlekedünk.

Miért válasszuk az i30 1.4 benzinmotort?

A Hyundai i30 1.4 benzinmotorral felszerelt modellje ideális választás lehet azoknak, akik értékelik a megbízhatóságot, a hatékonyságot és a környezetbarát vezetést. A modern motor technológia és az alacsony üzemanyag-fogyasztás kombinációja egy olyan járművet eredményez, amely teljesíti mindennapi igényeinket, miközben kevesebb kárt okoz a környezetben.

Emellett az i30 1.4 benzinmotorral rendelkező Hyundai modellek számos kényelmi és biztonsági funkcióval vannak felszerelve, amelyek még élvezetesebbé teszik az utazást és biztosítják az utasok védelmét.

Összességében a Hyundai i30 1.4 benzinmotorral rendelkező modellje egy olyan autó, amely ötvözi a kiváló teljesítményt, a gazdaságosságot és a modern technológiát, így kielégíti a vezetők igényeit.

tor teljesítmény optimalizálása

A Hyundai i30 1.4 benzinmotorjának teljesítményét számos műszaki megoldás segíti elő, melyek célja a maximális hatékonyság elérése. Az egyik ilyen megoldás a motorvezérlő egység által biztosított dinamikus teljesítményszabályozás, amely optimalizálja a motor működését az adott vezetési körülményekhez és terheléshez igazítva.

Ezen kívül a változó szelepvezérlés (VVT) rendszer lehetővé teszi a szelepek időzítésének és emelkedésének finomhangolását, ami tovább növeli a motor hatékonyságát és teljesítményét, különösen alacsony és közepes fordulatszámokon.

Teljesítmény Érték
Maximális teljesítmény 100 kW (136 LE) @ 6,300 ford/perc
Maximális forgatónyomaték 242 Nm @ 4,000 ford/perc

Környezetbarát technológia

A Hyundai elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért az i30 1.4 benzinmotorral felszerelt modellek kibocsátása alacsony, és megfelelnek a legújabb környezetvédelmi előírásoknak. A motorokhoz alkalmazott modern kipufogógáz-tisztító rendszerek, mint például a szabályozott katalizátorok, jelentősen csökkentik a károsanyag-kibocsátást, így hozzájárulnak a tiszta levegő megőrzéséhez.

Gyakran Ismételt Kérdések

  • Mennyire gazdaságos az i30 1.4 benzinmotor?
  • Milyen biztonsági funkciók vannak az i30 modellekben?
  • Hogyan befolyásolja a VVT rendszer a motor teljesítményét?
  • Milyen üzemanyagot ajánlott használni az i30 1.4 benzinmotorhoz?
Szerző képe

Tamas

Szólj hozzá!